Vandring där naturen är som vackrast

Bra att veta

Vandringen sker i grupp med guide,Den startar klockan 11.00 och är 6,5 km lång och beräknas ta cirka 5 tim. Sex stopp görs för att avnjuta dagens meny. Vi stannar till lite då och då för att lyssna på guidens prat om sant och sånt.

Vissa partier kan vara ansträngande att gå med höjdskillnader i terrängen, men huvuddelen är ganska lättsam att vandra.
 
Observera att det är kläder efter väder som gäller!
Vid alltför dåligt väder ställs vandringen in och ombokas eller så får ni pengarna tillbaka.  Inställd vandring informeras på Facebook/hemsida så håll koll på dessa fram till vandring.

Pris: 990 SEK/person. Barn upp till 13 år - halva priset
Vandringsdatum 2020: 1 maj, 3 maj, 21 maj , 23maj , 6 juni, 27 juni.

Vandringsgrupperna är omkring 25 personer.

Grupper med minst 20 personer kan boka egen vandring.

Vad tycker våra besökare?

"Arrangemanget Gåendes bord var en av sommarens höjdpunkter! En vandring i fantastisk natur tillsammans med ett gäng trevliga människor där vi bjöds på överraskningar vid varje matstation – både i utförandet och maten.

Detta i kombination med intressanta berättelser om omgivningarna och människorna som har bott/bor och verkar här, framförda av personer som både har förmågan att fånga lyssnarna och som kan berätta de där små speciella sakerna som du inte hittar i någon guidebok.

Väldigt god mat i fantastiskt miljö omringad av ett gäng härliga ”medvandrare” – vad mer kan man begära? Vi kan varmt rekommendera Gåendes bord! "

Helén & Rolf Jansson